ruler

Erhvervsbyggeri

Vi bygger for erhvervslivet i hele Danmark

For alt byggeri er det afgørende, at de bygningsmæssige rammer er skabt og skræddersyet til lige netop det eller de formål, som de skal anvendes til. Det gælder i høj grad også for erhvervsbygninger. 

PGJ Byg har igennem årene været med til at gennemføre en lang række erhvervsbyggerier. De fleste i det midtjyske, men vi har haft opgaver over hele landet. 

Hovedparten af vores byggeprojekter er udført i totalentreprise, hvor vores kunder kun har haft én samarbejdspartner gennem hele byggefasen, fra det indledende møde til det færdige byggeri. Vi har dygtige underentreprenører med på byggeprojekterne. Teamet af håndværkere arbejder sammen med os for at byggeriet bliver i den rigtige kvalitet og færdigt til aftalt tid. 

Vi medvirker også gerne som underleverandør til entreprenørvirksomheder og andre bygherrer. 

PGJ Byg har en professionel tilgang til alle former for industribyggeri som kan være fx specialbutikker, discountbutikker, firmadomiciler og kontorbyggerier. Vi ved, at vi leverer løsninger, der på alle områder lever op til kundens forventninger. 

​Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for erhvervsbyggeri, så kontakt os på vores kontaktformular eller på tlf. 2481 6563 

Hjemmeside: Far & Søn