VI ER DIN TAGPARTNER

Et nyt tag er en stor investering, men det er også med til at forlænge husets levetid og hæve salgsprisen.

Normalt har et tag en levetid på mindst 25-35 år afhængigt af, hvilken type det er. Men ofte kan det holde længere, hvis man vedligeholder det ordentligt. Som din tagpartner, giver vi dig gerne et tagtjek, hvor vi hjælper dig med at vurdere om tiden er inde til at udskifte dit tag, inden det evt. kan forårsage skader på dit hus.

Vi rådgiver dig…

Er tiden inde til en udskiftning, giver vi dig gode råd om, hvilket slags tag du bør vælge.

Tagpap, eternitplader, stålplader, cementtagsten, teglsten og skifer er de mest brugte typer.  Men en god tommelfingerregel er, at man arkitektonisk skal være varsom med at ændre på husets oprindelige udseende. Desuden kan der være lokalplaner, som begrænser mulighederne for at vælge.

Når du skifter tagbeklædningen, vil du i­ stort set alle situationer ­skulle leve op til bygnings-

reglementets krav om efterisolering, som er svarende til nutidens ny­byggeri. Som din tagpartner kan vi rådgive dig om, hvad du skal og må.

-og giver gerne et uforbindende tilbud

Så den nemmeste vej til et nyt tag er at kontakte os. Vi giver dig et tilbud, der omfatter alle materialer til et komplet nyt tag, samt vores arbejdsløn for at udføre arbejdet. Det giver dig et godt overblik over, hvor meget du skal investere.

Så uanset om du skal renovere, bygge om eller bygge nyt, så hjælper vi dig hele vejen - lige fra valg af tagsten til det færdige tag er lagt op.

 

Hjemmeside: Far & Søn