(+45) 24 81 65 63 peter@pgjbyg.dk

Stålmontage (facade og tag)

Stålmontage til facader

Få monteret en flot stålfacade på din bygning. Stål er et stærkt og modstandsdygtigt materiale, som kræver minimal vedligeholdelse – det skal hverken have olie eller males. Der findes et stort udvalg af designs og farver at vælge imellem, alt efter hvilket udtryk din
bygning skal have. Vi rådgiver dig gerne omkring valget, og vi er meget grundige, når vi monterer stålbeklædningen. Du kan altid forvente et højt kvalitetsniveau hos PGJ Byg.

Stålmontage til tag

Lad os hjælpe dig med din tagkonstruktion i stål. Vi renoverer og reparerer ståltag for både private og erhverv. Vi lægger også helt nyt tag, hvis det er dét, der er behov for. Vi har høstet erfaring med stålmontage gennem mange år og har fokus på høj kvalitet og god service. Vi stræber efter at være en stabil samarbejdspartner for alle vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud på stålmontage

Vil du vide mere om montage af stålfacader og ståltag, så kontakt os meget gerne på telefon 24 81 65 63 eller mail peter@pgjbyg.dk. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.