(+45) 24 81 65 63 peter@pgjbyg.dk

Tilbygning

Drømmer du om en ny udestue, et ekstra børneværelse eller måske en ny carport?

En tilbygning med fokus på detaljen

Vi varetager ofte total- og hovedentrepriser inden for blandt andet nybyggeri, hvor vi her varetager hele opgaven fra A-Z. Derfor ved vi også hvordan en tilbygning kan og skal udføres, således at den er skræddersyet til din bolig og opfylder alle dine ønsker og behov. Vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende typer tilbygning:

  • Boligudvidelse
  • ​Carport
  • ​Terrasse
  • Udestue

Dette er naturligvis blot et udpluk af de typer af tilbygninger vi oftest udføre. Dog kan vi hjælpe med langt det meste. Selvom din opgave ikke er nævnt her, så kan vi med garanti sagtens hjælp dig videre med din drømme tilbygning alligevel.

Lad en erfaren tømrer stå for din kommende tilbygning

I PGJ Byg har vi mere end 30 års erfaring og har derfor oparbejdet en dybdegående viden om alle tilbygning og ombygninger i alle størrelser. Vi overholder alle regler og krav, der er gældende i forbindelse med tilbygninger. Kravene varierer alt efter om du ønsker at få lavet en carport, terrasse eller udestue. Heldigvis behøver du ikke at bekymrer dig om det når vi har ansvaret for din opgave.

Hvis du har en idé om hvordan du ønsker at din tilbygning skal tage sig ud, men ikke helt ved om det kan lade sig gøre. Så rådgiver og vejleder vi naturligvis og kommer gerne med nogle løsningsforslag til din opgave. Så er vi sikre på at vi sammen kan finde en rigtig god løsning som du vil elske.

Få et uforpligtende tilbud på den tilbygning du drømmer om

Selvom vi har vores base i Sunds nær Herning, så kører vi gerne langt efter opgaverne. Så hvis du søger en tømrer eller snedker, som der er til at stole på, så tøv endelig ikke. kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 24 81 65 63 eller via e-mail på peter@pgjbyg.dk. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

Billeder af vores arbejde

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.