Udskiftning af
døre og vinduer

Vi er med dig hele vejen

Udskiftning af døre & vinduer

Professionel udskiftning af døre og vinduer fra A-Z

I PGJ Byg har vi gennem årene hjulpet et hav af både privat- og erhvervskunder med at udskifte deres gamle døre og vinduer til nye. Vælger du os til at stå for udskiftningen, har du altså en professionel og erfaren fagmand med på holdet, som er med dig hele vejen. Vi hjælper nemlig både med:

 • Udtagning af eksisterende elementer
 • Montering af nye døre og vinduer
 • Isolering
 • Udvendig afslutning med fuge

Hvorfor er udskiftning af døre og vinduer en god idé?

Der kan være flere grunde til at vælge at udskifte dine gamle døre og vinduer. Det kan blandt andet være at du ønsker døre og vinduer med et anderledes udtryk eller nogle med bedre isoleringsevne så du kan spare penge på varmeregningen. Uanset motivationen, så tøv ikke. Kontakt os og lad os tage en snak om dine ønsker og behov.

Kompetent rådgivning og vejledning

Vi har gennem årene oparbejdet en stor ekspertise indenfor udskiftning af døre og vinduer, og er derfor den rette samarbejdspartner, når du ønsker kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med opgaven. Vi kan nemlig vejlede dig i forbindelse med valg af materialer, isolering og lignende. Vælger du os til at stå for udskiftningen af dine døre og vinduer, får du både gratis opmåling og betaler først når døre og vinduer er leveret og monteret.

Få et skræddersyet tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med udskiftning af døre og vinduer, og kan derfor også hjælpe dig. Ønsker du et skræddersyet tilbud, så tøv ikke. Kontakt os på telefon 24 81 65 63 eller ved at sende os en mail på peter@pgjbyg.dk. Alternativt kan du også benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Skriv til os

Hvorfor vælge os?

 • Håndværk i høj kvalitet

  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

 • En bred vifte af kompetencer

  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

 • Kompetent rådgivning

  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.