Vores ydelser

Peter fra PGJ Byg

Stor erfaring og høj kvalitet er DIN garanti for veludført arbejde

Vi arbejder for en række loyale kunder – primært i Herning/Ikast-området, men også i mange andre dele af regionen.

Kompetencerne spænder vidt – over nybygninger, ombygninger og tilbygninger til ny tagbeklædning og små og store reparationsopgaver. Derudover er også termografering og isolering med papiruld blandt vores kernekompetencer.

Også til erhvervsbyggeri

Kundekredsen tæller også bygherrer, entreprenører og andre, som opfører erhvervsbygninger over hele landet. PGJ Byg har således igennem årene været med til at gennemføre en lang række erhvervsbyggerier – ofte som totalentreprenør, men også som underleverandør til andre.

PGJ Byg har en professionel tilgang til alle former for industribyggeri som kan være fx specialbutikker, discountbutikker, firmadomiciler og kontorbyggerier.

Kontakt os

Selvom vi holder til i Herning kører vi gerne langt efter opgaverne. Så søger du en tømrer eller snedker, som du kan stole på, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

PGJ Byg er din tømrer og snedker i Herning og i Midtjylland.

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.