Isolering med Papiruld

Opnå besparelser med den rette isolering

Når vi udfører isolering hos en kunde benytter vi papiruld uanset hvilken type isoleringsopgave der er tale om. Papiruld belaster miljøet mindre end mange af de andre kendte isoleringsmaterialer under selve produktionen af materialet.

Isoleringsevnen i papiruld er lige så god som ved andre isoleringsmaterialer og det er sjældent at skadedyr vælger at opholde sig i isoleringen, grundet de tilsatte salte i papirulden. Vi hjælper blandt andet med at isolere:

• Lofter   • Etageadskillelse   • ​Krybekældre   • Skillevægge   • Hulmur   • ​Skunk

Ønsker du at energioptimere din bolig og på den måde spare penge på varmeregning, så er isolering af huset et god sted at starte. Vi udfører årligt mange isoleringsopgaver og er derfor sikre på at vi også kan hjælpe dig med din isolering.

God isolering giver et bedre indeklima

Samtidig med at du spare penge og gør noget godt for miljøet, så får du også et bedre indeklima i boligen når du får isoleret dit hus. Et godt indeklima er som regel noget du først bemærker når det ikke er godt længere. Et dårligt indeklima derimod kan få dig til at føle ubehag eller i værste tilfælde gøre dig syg.

Det kan ydermere skabe grobund for svamp og fugt i boligen. Hvilket er endnu en grund til at overveje at få gjort noget ved isoleringen af huset.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på isolering af huset

Selvom vi bor i Sunds tæt på Herning, så kører vi gerne langt for at hjælpe dig. Hvis du mærker træk fra vinduer, døre eller lignende. Så tøv endelig ikke med at kontakt os. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig samt giver et uforpligtende tilbud på den optimale isolering hos lige netop dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 24 81 65 63 eller via mail på peter@pgjbyg.dk. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Skriv til os




  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.