Peter fra PGJbyg igang med totalrenovering af hus

Få hjælp til renovering af hus

Ikke alle er lige ferm med værktøjet. Heldigvis står vi i PGJ Byg klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at få foretaget en renovering af huset. Vi har gennem mange år hjulpet et utal af kunder med ombygninger og har derfor oparbejdet en stor ekspertise inden for renovering af hus. Vi tilbyder at hjælpe med din renovering af hus uanset omfanget af opgaven. Blandet tilbyder vi:

• Totalrenovering af huset   • Renovering af enkelte rum

Som erfaren tømrer kan vi varetage din totalrenovering fra A-Z. Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige faggrupper, hvilket betyder at vi også kan stå for eksempelvis VVS eller murer opgaver i forbindelse med din entreprise. På den måde slipper du for besværet med at holde styr på alle de nødvendige håndværkere, da du blot har en fast kontaktperson. Uanset om du drømmer om en totalrenovering af hele huset, eller om det blot drejer sig om en renovering af enkelte rum. Så står vi klar til at hjælpe med både rådgivning og udførsel af renoveringen, så du er sikret et resultat i høj kvalitet.

Hvorfor en renovering af huset kan svare sig

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en renovering af huset. Nogle af de mest populære grunde er ofte:

• Energioptimering   • Pladsoptimering  • Give huset et nyt og moderne udtryk

Energioptimering er for tiden utrolig populært, blandt andet grundet det store fokus på den grønne omstilling og miljøet. Når du energioptimere boligen kan der være mange penge at spare på varmeregningen og samtidig øge din boligs værdi markant. Ydermere er renovering af hus en god måde at optimere udnyttelsen af dine eksisterende kvadratmeter på.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen

Skal du have renoveret hele huset eller går du med planer om at give overetagen et nyt og moderne look? Bare rolig, så er du havnet det rette sted. Vi allerede hjulpet mange glade kunder med renovering af deres huse. Så tøv ikk, kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 24 81 65 63 eller på mail peter@pgjbyg.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.