PGJ Byg laver badeværelse

Få hjælp til dit drømmebadeværelse

Står du med projekt nyt badeværelse? Så kan vi hjælpe dig! Vælger du os til at stå for dit badeværelsesprojekt, er du garanteret en kvalitetsbevidst håndværker, som lægger sig i selen for at levere et personligt og skræddersyet badeværelse, der overgår dine drømme. Med mere end 25 år i branchen, har vi i PGJ Byg både den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig med at bygge nyt badeværelse, således at du kan få lige præcis det badeværelse du går og drømmer om. Vi kan blandt andet hjælpe med:

• Renovering af badeværelse  • ​Nye vægge og lofter
• Opførelse af nyt badeværelse • Flise- og fugearbejde

Vi har tidligere hjulpet både private- og erhvervskunder, foreninger og institutioner, hvilket betyder at vi med sikkerhed også kan hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

Kompetent rådgivning og vejledning

Badeværelset er det mest komplekse rum at renovere i hele dit hus eller din lejlighed. Der er derfor ofte brug for mere end en faggruppe, når der skal renoveres eller bygges nyt. Netop derfor får du brug for en professionel samarbejdspartner, som håndterer hele entreprisen for dig og kan tilbyde kompetent rådgivning og vejledning undervejs i byggeprocessen. Det er lige præcis det, vi i PGJ Byg tilbyder. Gennem hele processen får du hjælp af erfarne fagfolk, der kan svare på alle dine spørgsmål og være med til at planlægge og skabe dit drømmebadeværelse.

Få et skræddersyet tilbud på et nyt badeværelse

Grundet vores store erfaring kan vi hjælpe med alt fra rådgivning til udførsel af selve opgaven. Tøv derfor ikke med at kontakte os inden du skal i gang med projektet. regne med os. Du kan kontakte os på telefon 24 81 65 63 eller sende os en mail på peter@pgjbyg.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.