terrasse med trin

En terrasse tilpasset til din bolig

I PGJ Byg har vi mange års erfaring i tømrerbranchen og har derfor oparbejdet en stor ekspertise inden for udførsel af forskellige terrasser. Grundet vores store erfaring, kan vi hjælpe dig, uanset hvordan din terrasse skal laves.

Vi har tidligere udarbejdet terrasser for både private- og erhvervskunder, hvilket betyder at vi også kan hjælpe dig, uanset størrelsen på din nye terrasse.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typer terrasser:

• Overdækket terrasse   • Hævet terrasse   • Terrasse i flere niveauer   • Tagterrasse

Uanset hvordan du ønsker din nye terrasse skal tage sig ud, så er vi den rette til at løfte opgaven for dig.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, som er udført ud fra dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi at du ender med en løsning, som passer perfekt til dit hjem.

En tømrer du kan stole på

Med over 25 års erfaring i tømrerfaget er du i trygge hænder, når du vælger os til at varetage din næste opgave.

Vores  erfaring og kombineret med håndværk i høj kvalitet, er din garanti for et veludført arbejde, således at du ender med en terrasseløsning, der både er flot og holder langt ud i fremtiden.

Se også dine muligheder for tilbygninger til huset eller renovering af hus.

Få et uforpligtende tilbud på din nye terrasse

Går du og drømmer om en ny terrasse til boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? Så tøv ikke endelig ikke med at kontakte os.

Lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov, så udarbejder vi en skræddersyet løsning og vender tilbage med et uforpligtende tilbud på til dig.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon 24 81 65 63 eller ved at sende os en e-mail på peter@pgjbyg.dk.

Derudover er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

træterrasse

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.