tagarbejde i Herning

Tagarbejde i høj kvalitet

Der findes en række forskellige muligheder når det kommer til materialevalg i forbindelse med et nyt tag. Udtrykket, levetiden og prisen varierer en del alt efter hvilket materiale du vælger, det er derfor en god idé at bruge tid på at undersøge hvilken type tag du ønsker på dit hus, inden tagarbejdet påbegyndes. Vi har blandt andet stor erfaring med at lægge nyt tag i følgende materiale:

• Tegltag   • Ståltag   • ​Eternittag   • Tagpap

Har du bestemte ønsker og behov i forbindelse med dit tagarbejde, så kigger vi selvfølgelig gerne på dette. Ovenstående er blot et udpluk af de materialer vi oplever størst efterspørgsel efter fra vores kunder.

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Vi har mange års erfaring med tagarbejde og har gennem årene hjulpet et utal af kunder, både med at lægge nyt tag men også med renovering af tag. Er det gamle ved at være slidt og ønsker du et nyt udtryk, så rådgiver og vejleder vi dig naturligvis undervejs. Hvis du ikke ønsker at skifte dit tag, så tilbyder vi at renoverer det i stedet. På den måde kan du ofte stadig få udbedret skader og utætheder på taget, som i værste ende ellers kan have store konsekvenser for boligen og senere hen din økonomi.

Skal vi stå for dit tagarbejde?

Vi holder til i Midtjylland men vi kører gerne langt efter opgaverne. Så hvis du er i tvivl om tilstanden på dit tag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne en vurdering af dit tag og kommer også gerne med et et uforpligtende tilbud på en løsning på eventuelle problemer eller skader. Vi kan kontaktes enten på telefon 24 81 65 63 eller via mail på peter@pgjbyg.dk. Så besvare vi din henvendelse og eventuelle spørgsmål vedrørende tagarbejde hurtigst muligt.

Tagarbejde midtjylland
Nyt tag
skift tag på huset
Nyt tag herning

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.