Facade beklædning

Stålmontage til facader

Få monteret en flot stålfacade på din bygning. Stål er et stærkt og modstandsdygtigt materiale, som kræver minimal vedligeholdelse – det skal hverken have olie eller males. Der findes et stort udvalg af designs og farver at vælge imellem, alt efter hvilket udtryk din bygning skal have. Vi rådgiver dig gerne omkring valget, og vi er meget grundige, når vi monterer stålbeklædningen. Du kan altid forvente et højt kvalitetsniveau hos PGJ Byg.

Stålmontage til tag

Lad os hjælpe dig med din tagkonstruktion i stål. Vi renoverer og reparerer ståltag for både private og erhverv. Vi lægger også helt nyt tag, hvis det er dét, der er behov for. Vi har høstet erfaring med stålmontage gennem mange år og har fokus på høj kvalitet og god service. Vi stræber efter at være en stabil samarbejdspartner for alle vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud på stålmontage

Vil du vide mere om montage af stålfacader og ståltag, så kontakt os meget gerne på telefon 24 81 65 63 eller mail peter@pgjbyg.dk. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.