Nybyggeri i Herning

Lad os opfylde din boligdrøm

Går du og drømmer om et hus, der er bygget helt efter dine behov, så tøv ikke med at kontakte os angående dit byggeprojekt. Vi kan stå for det hele, lige fra første tegning til dit hus står færdigt. Vi lægger en plan ud fra dine personlige ønsker og din økonomi.

Kan være alt fra totalentreprise til kompetent rådgivning til nybyggeri til ny carport, udhus etc.

Hos PGJ Byg har vi over 25 års erfaring med nybyggeri. Vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning omkring dit projekt. Er du i tvivl om det mindste, kan vi bidrage med ideer og løsningsforslag. Vi er med dig hele vejen igennem – fra start til slut.

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, så du ikke lige pludseligt står med uventede omkostninger. Vi leverer til tiden og til den aftalte pris. Glade og tilfredse kunder har altid været vores drivkraft.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi vil meget gerne høre om dine tanker og ideer til dit nybyggeri. Kontakt os og lad os tage en helt uforpligtende snak. Så udarbejder vi også et gratis tilbud til dig. Du kan ringe på telefon 24 81 65 63 eller skrive på mail peter@pgjbyg.dk.

beklædningsplader under nybyggeri
husbyggeri
bygge nyt hus

Skriv til os
  Hvorfor vælge os?

  Håndværk i høj kvalitet
  Vi går til enhver opgave med høj faglig stolthed og har fokus på selv de mindste detaljer, hvilket er din garanti for et flot resultat hver eneste gang.

  En bred vifte af kompetencer
  Uanset om du skal have udført renovering, nybyggeri eller en tilbygning, så har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave.

  Kompetent rådgivning
  Grundet vores store erfaring får du med os på holdet kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. På den måde kan du være sikker på, at alle detaljer og processer er indtænkt i projektet.